Sånn har vi det

Senteret har sentral beliggenhet i et hyggelig villastrøk i Hamar med nærhet til post, bank, sykehus, politi, forretninger og off. kommunikasjon.

Utearealet består av en stor skjermet terrasse og en inngjerdet naturtomt tilrettelagt med sklie, dukkehus og andre lekemuligheter for barna. Krisesentret har 9 beboerrom med 22 faste sengeplasser for kvinner og barn. Det finnes 3 sengeplasser i leilighet, som i hovedsak er tilbud til menn og deres barn.
For beboerne finnes det bl.a. lekerom, lekserom, aktivitetsrom og bordtennisrom.

Senteret har trådløst netterk.                                               

Sikkerhet
Som en del av sikkerhetsarbeidet vårt er det installert kameraer rundt huset for bedre kontroll over dører og uteområdet. Det er oversikt og kontroll over at dører er lukket og låst. 

Tilrettelagt for eldre og bevegelseshemmede                  
Senteret er tilgjengelig og tilrettelagt slik at kvinner, menn og barn med funksjonshemming kan gis botilbud og samtaleoppfølging. 
Utearealet er også tilrettelagt slik at bevegelseshemmede har tilgang til utefellesskapet og egen merket parkeringsplass.


Besøkshus

Vi har et eget besøkshus på skjermet plass i hagen som gjør det mulig å tilby barn og ungdom og de voksne, besøk av familie og venner under oppholdet.

 

 

 

 


 

Kontakt oss
  62 56 18 30
     
  Tilrettelagt senter